vineri, 29 iunie 2012

Tort red velvet cu crema de branza de vaci si decor de nunta

Pentru că mi-a rămas nişte cremă de la un alt tort, aveam în frigider blat gata făcut şi mi se ceruse să adăug printre torturile mele şi un decor de nuntă, am socotit că asta este ocazia perfectă pentru a experimenta şi un decor de nuntă, iar acesta este rezultatul.














luni, 25 iunie 2012

Red velvet

Am tot văzut reţeta de red velvet şi mi-am dorit să o încerc şi eu. În plus, am vrut o aromă deosebită de tot ce am văzut şi mi-am pus amprenta personală cu o aromă de trandafiri, împumutată dintr-un şerbet din comerţ. Ca de obicei, nu am fost mulţumită de rezultat, dar o să încerc iar această reţetă şi o să o îmbunătăţesc.






duminică, 24 iunie 2012

Tort cu cremă de brânză

De data asta un tort cu blat cu căpşune şi cremă cu brânză de vaci şi piersici, acoperit cu pastă de zahăr şi flori din pastă de zahăr





luni, 11 iunie 2012

Prăjitură caramel

Aceasta este urmarea unui tort din care nu am avut cum să gust fiind o comandă, dar după care am salivat preţ de câteva zile, până m-am hotărât să transform puţin reţeta şi să fac o prăjitură.
Blat pufos de pandispan cu budinca de caramel; crema cu lapte condensat, frisca si crema de branza; caramel cu nuci, alune si migdale.

luni, 4 iunie 2012

Tort caramel

Iată şi primul meu tort caramel. Blat cu caramel, interior cu caramel şi cremă de iaurt. Atât de bun la gust, încât aproape nu mai vroiam să i-l dau persoanei pentru care l-am făcut. Doar decorul nu a ieşit cum mi-am dorit şi cum se aştepta această persoană.